10 de desembre, 2021

ÚLTIMS DIES ABANS DE NADAL! 10.12.2021

Hola famílies!

Esperem que hàgiu gaudit molt durant aquests dies de pont,  ben segur que tots tenim alguna cosa especial per explicar. Nosaltres, a l'escola, ja ens hem posat al dia i tots ens ho hem passat d'allò més bé. 

Aquests dies anem fent memòria del que hem anat treballant per poder encarar el control que tenim dilluns dia 13. 

Hem recordat què era una definició i hem fet entre tots la definició acurada de VÈRTEX. A partir d'un dibuix d'un quadrat fet a la pissarra hem anat trobant les paraules exactes per dir que el vèrtex és el punt on s'uneixen dos costats consecutius d'una figura geomètrica. També hem repassat què són els POLÍGONS i hem vist la seva classificació segons el número de costats. 



Gràcies als companys que han portat plànols i mapes que tenien a mà, hem anat comparant i veient les diferències que hi ha entre uns i altres. 



També ens hem atrevit a fer un plànol per ajudar i guiar al nostre amic Tamtam a orientar-se i trobar la nostra escola si algun dia decideix venir a Santa Perpètua. Per fer-ho, primer hem decidit alguns PUNTS DE REFERÈNCIA (Parc municipal, Mercat, Plaça de l'Ajuntament, la Rambla i l'Església) i a partir d'aquí i, amb l'ajuda d'un mapa de Santa Perpètua, del Google Maps, hem localitzat la zona que ens interessava i ens hem posat a treballar. 








Ens ha costat orientar-nos i planificar l'espai però al final ho hem aconseguit. 






Amb tot això, també hem tingut temps de fer una llista llarguíssima de tots els elements que podem trobar pel carrer, d'aquesta manera ampliem el nostre vocabulari.

Per acabar la setmana i tenir-ho tot ben clar per dilluns, hem fet un MAPA CONCEPTUAL recopilant bona part de la informació que tenim al dossier, fent així, un esquema d'allò més rellevant i que ens pot ser molt útil per preparar controls a partir d'ara. 



Som-hi! Últim esforç abans de les merescudes vacances de Nadal!

Ens veiem a la propera entrada!

Estudieu i gaudiu del cap de setmana.

Una abraçada molt forta.

Xaloc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.